ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 1946 ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Από το 1946, όταν άνοιξε το πρώτο καφεκοπτείο Κεκέ στην Αλεξανδρούπολη, μέχρι και σήμερα, τρεις γενιές μετά, εργαζόμαστε με το ίδιο μεράκι και την ίδια ειλικρίνεια, για να σας προσφέρουμε εξαιρετικά χαρμάνια καφέ, συνδυάζοντας την εμπειρία, περίπου, 70 χρόνων στον καφέ με τις νέες τάσεις της αγοράς.

Η υψηλή ποιότητα στα προϊόντα μας είναι και ο πρωταρχικός μας σκοπός. Οι καφέδες μας ψήνονται καθημερινά και το καβούρδισμα του καφέ είναι αναμφισβήτητα η πιο ευαίσθητη διαδικασία, όμως είναι και αυτό που αναπτύσσει ένα άρωμα και παράγει ένα έλαιο. Αυτά αποτελούν τα γνωρίσματα του καφέ. Οι κόκκοι του καφέ ανακατεύονται αδιάκοπα και θερμαίνονται, σταδιακά, με θερμό αέρα. Αμέσως μετά ακολουθεί το κρύωμα των κόκκων, για να αποφευχθεί η απανθράκωσή τους από ιδία καύση, εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών που έχουν αναπτυχθεί.

Επίσης, η άλεση των καφέδων γίνεται και αυτή παρουσία των πελατών μας και είναι πολύ σημαντική για το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο έρχεται όταν υπάρχει και η σωστή συντήρηση των μηχανημάτων αυτών.

Το κατάστημά μας βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, επί της οδού Δικαστηρίων 26. Σας περιμένουμε καθημερινά, για να σας προσφέρουμε όλους τους τύπους καφέ (ελληνικός, φίλτρου, φίλτρου αρωματικός προελεύσεως π.χ. Costa Rica, Colombia, Santos, Kenya, Ethiopia κ.ά., espresso, στιγμιαία ροφήματα), μεγάλη ποικιλία σε τσάι χύμα και φακελάκια, σοκολάτα και σοκολάτα με γεύσεις, σιρόπια ροφημάτων, ζαχαρώδη, παραδοσιακά προϊόντα (ταχίνι, χαλβάς, Θρεψίνη Πατρών, Κρόκο Κοζάνης, Μαστίχα Χίου, γλυκά κουταλιού, βιολογικά, υπερτροφές) και, φυσικά, μεγάλη ποικιλία από μπαχαρικά, βότανα, μείγματα, αλοιφές, έλαια, καθώς και σκεύη για τον ελληνικό καφέ, όπως μπρίκια, καφετιέρες φίλτρου, μηχανές espresso, μύλους κ.ά.